Valencia CF19 enero 2020

Gayà: “No ens podem permetre eixir així, cal canviar això com més prompte millor”

El de Pedreguer demana perdó a l'afició en nom de l'equip per un mal partit del Valencia CF des del primer minut a Son Moix

El Valencia CF ha deixat escapar una oportunitat per a posar-se a només un punt de distància dels llocs Champions amb una derrota duríssima (4-1) contra el RCD Mallorca a Son Moix. En finalitzar el partit, José Luis Gayà ha analitzat el mateix des de l'autocrítica i ha demanat “perdó a l'afició” en nom de l'equip en declaracions a Movistar+ LaLiga.

Quin anàlisi fas d'esta dura derrota?
Abans de res, el primer demanar perdó a l'afició. No crec que es meresquen vore este equip així, nosaltres no som estos. Ha sigut un partit dolentíssim des del primer minut, havíem parlat que havíem d'eixir amb intensitat, amb ganes, perquè ens jugàvem molt. Amb esta intensitat és impossible que aconseguim els objectius. Era una oportunitat d'or per a posar-nos a un punt de la Champions i l'hem desaprofitada, no podem eixir així.

Com s'explica açò?
Veníem d'un partit molt dolent contra el Real Madrid també, va passar en part el mateix que hui. El partit contra el Real Madrid està oblidat, però ens està faltant una cosa bàsica per a guanyar. Si no igualem la intensitat és molt complicat, és una falta d'actitud que no podem permetre'ns perquè així no aconseguirem els objectius. Hem de passar pàgina, però ja, cal canviar l'actitud i demostrar-ho des de ja, contra el Logroñés.

Per què ho atribueixes a una falta d'actitud?
És un partit que sabíem les condicions que hi havia, per als dos equips igual, però no ens poden marcar en el minut cinc una pilota que rematen sols, així és molt difícil. S'ha vist un equip que ha eixit sense ganes, sense actitud i això no ho podem permetre. La gent no es mereix vore al seu equip així, cal canviar això com més prompte millor, hem d'ajuntar-nos més, ser més forts i més sòlids en defensa.